5 Must-Wholesale herres modeblade fra 2019
01/01/2019, udgivet af Alanic Global
Endnu en år runder så meget som en ende. Kære ejere af tøjfirmaer, lytter du? Tøjmarkedet i sig selv kørte på en rutsjebane i år og så mønstre såvel som ændringer i dynger. Forhåbentlig, selv med høj markedskonkurrence såvel som ekstremt krævende kunder, har du håndteret for at få mest muligt ud af 2018. Tid nu til at Real Sociedad Trøje se frem til 2019!

Faktorering af den nuværende tendens såvel som forudsigelig analyse, lige her er 5 fyr-mode tøj, som du skal engros bedst væk for at byde det næste år velkommen med dit fod i den bedste retning-

Knitwear Urawa Red Diamonds Trøje Polo T-shirts– strikketøj Polo Tee-skjorter gør mest støj denne vinter, såvel som de fortsætter med deres appel med meget første måneder af det næste år. Formel såvel som med finjusteret berøring, de hæfter en renere såvel som suave udseende til bærerne.
Turtlenecks– Turtlenecks er tilbage i scenen, såvel som de gør fremragende med fyr, der graver udtømmede såvel som klogt udseende uden meget af en indsats. De almindelige sorte såvel som hvide er fremragende til enhver form for formel lejlighed, mens de stærke variationer er gode til at rocke et iøjnefaldende look på gaderne.
Denim -joggere – mænds bomuldsjoggere dominerede utvivlsomt hele 2018. Såvel som deres denimsorter har allerede markeret sig i efteråret. Ideel til hverdagens slid er denim -joggerne bare fantastiske, der mødes med enhver form for generel såvel som enhver lejlighed.
Almindelige T-shirts-selv udover disse år-såvel som midt i al hullabaloo af grafiske rige tees-har almindelige tee-skjorter stadig håndteret for at holde deres omgivelser, som mange krævede. Tilvejebringelse af en sød, let såvel som gå-til-udseende, plus de lag-up godt, hvis du ikke allerede har dem i dit lager, skal du ringe til en god fyr mode-tøjproducent bedste væk.
Alt FC Utrecht Trøje striber – Ingen meget mere er striber forbeholdt kvinderne. Fra T-shirts, poloer såvel som endda frakker til bukser, joggere, shorts såvel som capris, mænds stribede tøj gør fremragende denne sæson. Faktisk fremhæver All-Stripped udseende, i en række modebegivenheder, allerede et stort efterfølgende. Så godt som de vil overtage scenen i 2019.

Dette er 5 Guy Fashion Clothing Products, der kommer til at ramme alle de bedste noter i 2019. Vær en klog virksomhedsejer, engros dem i god tid, kant konkurrenterne såvel som giver kunderne en førsteklasses oplevelse. Kom i kontakt med en populær tilpasset fyr mode -tøjproducent i dag.

Tags:
Mænd modeklædning
Mænds modebeklædning
Producent af herre -mode beklædningsgenstande

0 0 stemmer
Artikelbedømmelse

Log på

Etiket

Navn*

E -mail*

Websted URL

Etiket

Navn*

E -mail*

Websted URL

0 Kommentarer

Inline feedbacks
Se alle kommentarer